Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2012 16:19 - Сами, самотни или смотани
Автор: nashgosh Категория: Лични дневници   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
0



За да стане по-ясна картинката трябва да обясним, че Наш си има прясно ново гадже от три месеца - висок, синеок и отговорен. Гош пък от точно толкова време се прави, че е забравил бившата и се занимава само с разнообразни "трътки" (както той ги нарича) през уикендите. Приликата между двамата в този случай е, че нищят самотата като процес.

Новото гадже на Наш (точно обратното на старото) й обръща много внимание, чисти, глади, пазарува, плаща и даже на третата седмица от връзката им й връчи ключове и пожела да завивеят заедно. Наш щастлива и красива в целия си 25-годишен блясък веднага се помисли за The one and only и реши, че американските романтични комедии не са толкова измислени, колкото ги описват и на нея й се очертава happy end. 

По същото време, в другия край на града Гош приключи връзка с госпожица "Ти си идеален, но не за мен". Тя виновна, той пак идеален. Тя идеална за някой друг, а той виновен, че не я оставял да диша, щото й правел закуска в леглото и й носел обяд на работното място.

*(Тука всички мацки припадат и има силни аплодисменти от цялата щастливо-обвързана публика, докато тук таме из кино салона няколко пича подвикват "бате, ти си много зле").


Неможещата да диша от Гош, немалко пъти го карала да се чувства самотен макар и повреме на връзката им. Щото той до смърт отдаден си голел душата, а тя пък не щяла и се опъвала да я вземе тая Гошова душица и се заформил страшно драматичен "Листопад".

Гош самотен във връзка.

След това Гош сам. Сам-самичък броди по клубовете и иска да си има сериозна дама, за това опипва къде-що добара да провери има ли я бялата лястовица, за която говори Наш.

Паралелно двамата самотни.

Щото се оказва, че поради сериозната икономическа криза Наш не може да си намери работа вече няколко месеца. Това от своя страна довежда до следната ситуация:
Наш:Да излезем тази вечер?
Синеокият: Уморен съм.
Наш: Да поиграем на някоя игра за възрастни (+18)
Синеокият: Трябва да ставам рано за работа.

Наш сама през деня, а вечер за разнообразие самотна. 


Сам и самотен. Или по-скоро смотан?! Как иначе се казва на човек, който не може да извлече най-доброто от момента. Ми спортувай де, рисувай, каквото там можеш като хоби, виж се с разни приятели и познати, какво си седнал да недоволстваш...Това, че искаш съвсем не значи, че ще ти се даде. Връзките са прехвалена работа, точно както и ергенлъкът (*ебаси думата б.а.), за това... Е не можем да го довършим. Още ще го мислим и дискутираме.

Айде със здраве и до следващият следобед!
Наш и Гош







Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nashgosh
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9767
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930