Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2012 12:02 - Наш и Гош стават хейтъри
Автор: nashgosh Категория: Лични дневници   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
0



Гош: Нещо май ще спра да съм фен на петък вечер.
Наш:  А аз на неделя сутрин.


Гош прекарал поредния петък вечер в любимия си бар с идеята да се събере с бившата си и да изяснят отношеня, след като споделили няколко любовни трепета през изминалата седмица. Обаче there"s no happy end, когато бившата си поиска още време, за да си мисли дали иска втори дубъл (в Гошовия случай 3-ти) на тая връзка. От личен опит нашите герои знаят добре, че когато една жена поиска отсрочка от охажора си, то обезателно и задължително има друг мъж! Ама винаги!!!!
Гош най-накрая се светнал, че каузата е загубена и решил да я трие даже от facebook, та хич да няма досег до г-ца "не знам какво искам", даже и на снимка. На път за вкъщи двамата си разменили няколко sms-a пълни със сбогувания, обвинения и още нещо, от което станало ясно, че поредния петък вечер, пълен с очаквания, носи само разочарования.
Този път Гош наистина сложи точка и заключи: мразя петък вечер, пропуснах поредния як купон (с Наш б.а.), за да се опитвам да си върна нещо, което никога не е било мое. Ае нема нужда!

В същия петък вечер Наш била на участие на гаджето си, който се изявявал в свободното си време като рок певец и си имал група. Изкарала си много яко, защото имала възможност да опознае приятелите на рокаджията, които естествено много я харесали, а и тя им се изкефила. До тук добре. В събота театър и вечеря с мама, онзи малко тъпо се държал, но си имал оправдание - Барса паднали с 2:3 от Осасуна (скандално!). 

И тук идва ред на новините от последния час. Наш се събудила в настроение (което не е типично за повечето жени) и тъкмо да се зарадва на измитите от синеокия чинии, разляла чаша кафе и той така се развикал, че вместо "добро утро" на Наш й се приискало да му каже "я си е** м*****а". Стиснала зъби и замълчала. В следващия момент погледнала към опаковката противозачатъчни, която стояла на холната маса и си дала сметка че тези вълшебни хапченца изобщо не й трябват. Ако кутийка презервативи струва 3,50 и вътре са 3 броя, които не съдържат никакви хормони и нямат странични действия, то таблетките са 21 на брой, трябва да се пият по точен час и струват 17 лв. Цялата тази сметка изглежда много насметка, ако правиш яко секс. А Наш и синеокия правят яко спане през уикендите. Наш сметнала, че по време на приема на текущата й опаковка хапчета, са го правили 3 пъти а оставатат още 3 хапчета. Простата калкулация показва, че секс се прави само съботите без вчерашната (заради траора от мача на Барса) и прясно инсталирания PS в спалнята.
Край, казала си Наш, няма смисъл от тия хапчета и от тия сметки. И здравословно и финансово е абсолютно неизгодно. И тя като Гош сложила точка на нещо от личния си живот и заключила: мразя неделните сутрини.

Каква седмица беше само за Наш и Гош. Сметки, равносметки... и купона на stand.bg в сряда, там поне бяха двамата и си изкараха добре. За пореден път, двамата с едно странно чувство на меланхолия (филмът не има хареса), разбраха че единствената връзка, която напълно ги задоволява е тази между тях.



Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nashgosh
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9769
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930